27 December, 2014

Контакти

Димитър Христев- терапевт (рехабилитатор)

телефон :0898 66 34 79

ел. поща : admin@physiobg.com

 

 

10 thoughts on “Контакти

 • Здравейте, Дядоми е изписан от болница преди 2 дена след инсулт. Не може да си движе леви крайници и се нуждаем от специалист. Можете ли да ни кажете цена за посещение на място и кога най – скоро може да започне раздвижването?

 • zdraveite,v edin ot klipovete za dulbokotukanen masaj,spomenavate che ste gledali klip na amerikanski masajistno ne se chuva qdno imeto.imal 11 klipa purvoto ime mislq che e artur.bixte li mi kazali tochno imeto za da go namerq blagodarq

 • здравейте, какво е нужно да направя след претоварване на оперирано коляното (счупена патела) вследствие на ЛФК, имам болезнено усещане за “спъване” от металните елементи вътре при сгъване на коляното?
  Благодаря

 • Здравейте, казвам се Ваня, от София съм. Имам периферно нервно увреждане на нерв улнарис в областа на двата лакътя. Преди 6 месеца двама невролози ми поставиха неправилна диагноза шипове и не ме лекуваха правилно. В резултата и другата ми ръка се влоши. Пръстите на едната ръка са леко схванати, а отскоро на другата ме болят. Бях при трети невролог, изписа ми гел и хапчета. И да не се облягам на лактите. Но можете ли да ме посъветвата за някаква специална гимнастика за ръцете?
  Каза ми, че ако не се оправи, може да получа деформации по ръцете.

  • Здравейте, хубаво е да потърсите консултация с ортопед и след неговата преценка дали да се продължи консервативно вече може да мислите за гимнастика. Мога да ви насоча към колеги във София, които ще ви помогнат. Аз практикувам в Пловдив.

 • Здравейте,
  Моля насочете ме тогава към ортопед в София. Но да работи с направление по здравната каса. Иначе аз като цяло си правя гимнастика. Карам кростренажор и правя петте тибетски упражнения, както и някой други упражнения.
  Тази седмица съм на контролен преглед, но подобрения от гела и лекарствата няма.

  • Не мога да ви насоча към такъв човек, защото съм от Пловдив и не познавам колегите от София. Вярвам, че ако разпитате лесно ще намерите такъв човек, който да работи с направления. Личният ви лекар е добра отправна точка, особено след като искате и направление.

 • Здравейте! Искам да попитам ,от къде може да се закупи проходилка, като тази която сте публикували? Някакъв сайт да ми изпратите моля? Или адрес? Благодаря ви? Отнася се за човек с параплегия.

Leave a Reply

Your email address will not be published.