13 December, 2017

Подкаст

Епизод 1

Добре дошли в подкаста ФизиоБг. Това е първият подкаст, който създавам, за да ви представя гледната точка на един млад спортен физиотерапевт, който работи в България. Защо работа с атлети? Лесно ли се работи с тях? Познават ли треньорите възможностите на физиотерапевтите и още много други неща може да научите в този разговор.

Епизод 2

Във втория епизод на подкаста ФизиоБг си говоря с Богомил Джеджев. Боги е млад физиотерапевт, който работи във Варна. С него си говорим за домашната рехабилитация и физиотерапията изпълнена в домашни условия. Как може да помогне един физиотерапевт? Каква е ролята на семейството, както и конкретни примери от практиката и още много интересни неща.

Епизод 3

In our first Episode in English I talk about pain, physiotherapy and how to treat it in the 21st century with Taavi Metsma-  good friend and great physio form Estonia.

В  нашия първи епизод на английски език говорим за болката, физиотерапия и как да я третираме през 21 век, с Тави Метсма- добър приятел и великолепен физиотерапевт от Естония

 
Епизод 4

В четвъртия епизод на подкаста ФизиоБГ говорим за женски проблеми и представяме Физиотерапията на женско тазово дъно. Надя е физиотерапевт от София и е един от пионерите на съвременна Физиотерапия на тазово дъно в България. Този разговор е първия от няколкото, които ще проведем, за да популяризираме тази част от нашата професия.

 Епизод 5

В петия епизод на подкаста ФизиоБГ искам да ви запозная с Джохана и Георги- физиотерапевти работещи в София. Те практикуват в големи болници в София в екип с известни лекари, които се занимават с хирургия на ръка като доц. д-р Маргарита Кътева.  В този подкаст ще разберете какво е Терапия на ръка и как тя може да помогне при контрактури в ръката. Ще научите повече подробности и за курса, който Джохана и Георги смятат да организират в България на тази тема, както и повече за бъдещите им планове. Подкастът се получи чудесно! Сигурен съм, че ще ви хареса!