Лимфедем, мануален лимфен дренаж, компресионно бандажиране и как да планираме терапията, за да постигнете вашия успешен и най-добър резултат.

 

Лимфедем

Здравейте, казвам се Димитър Христев. Следващия петък ще предложа безплатна консултация за жени и мъже, които живеят с лимфедем. Последната една година вложих много време и средства, за да мога да се обучава да помагам на хора с това състояние.

Както знаете, ако не бъде извършена пластична операция за трансплантация на лимфни възли или анастомоза на лимфни съдове във вени, лимфедема няма лечение. Ролята на рехабилитатора е да приложи поддържаща терапия, с която да се овладее прогреса на отока. Неефективни средства с са компресионни машини, които избутват водата, а в случай на тежък лимфедем могат да травмират тънката кожа.  Друго такова неефективно средство се явява масажа. Той не следва правилата на мануалния лимфен дренаж, който, за да е ефективен, винаги се комбинира с компресионно бандажиране.

През тази една година се научих да работя по начин, който изисква точно планиране, реалистични цели, обективно измерване, грижа за кожата и използване на правилната комбинация от материали, за да се бандажира успешно.

Бих искал да ви поканя този петък 19.01.2024 г да ме посетите напълно безплатно в кабинета ми в гр. Пловдив. Нека се срещнем, да поговорим и да се информирате за възможностите, които имате вече в нашия град.

Успешно проведената противооточна терапия ще подобри начина ви на живот, козметичния външен вид, ще намали чувството за тежест, инфекциите и притеснението. Ще ви помогне по-лесно да намерите подходящи обувки и дрехи. Ще ви направи по-мобилни и ще подобри вашето самочувствие.

Заповядайте във Фейсбук групата Лимфедем- помощ и терапия.Заповядайте във Фейсбук групата Лимфедем- помощ и терапия.

 

За записване на часове 0898663479 за град Пловдив, ул. Тодор Александров 7, Физиотерапевт БГ ЕООД. Побързайте, защото местата са ограничени!

webpage: https://physiobg.com/

YouTube: #RehabilitationPlovdiv

Instagram: fizioterapevtbg_eood

‍Facebook: Физиотерапевт БГ ЕООД

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *