С влизането си и използването на ресурсите на   www.physiobg.com  и мобилното приложение ФизиоБГ, вие се съгласявате абсолютно и безусловно да спазвате условията за ползване на блога ми посочени по-долу. Ако не желаете да спазвате тези условия, моля ви напуснате сайта и деинсталирайте приложението ФизиоБГ НЕЗАБАВНО!

www.physiobg.com  е личен блог създаден с рекламна и информационна цел. Всяка информация, която ще намерите на него е обект на условията за ползване на лиценза Creative commons.  С други думи потребителите могат да четат, копират или споделят информацията намерена  на www.physiobg.com   свободно, като упоменават източника и слагат линк към него в своя собствен уебсайт или блог.

Всякакво копиране и променяне на информацията със злонамерена или подвеждаща цел от страна на потребителите е нещо, от което авторът на този сайт и редакторите му се разграничават и НЕ ПОДКРЕПЯТ.

Информацията, която потребителите ще намерят на www.physiobg.com  и мобилното приложение ФизиоБГ е често специфична: мекотъканни техники, мобилизации, манипулации, постизометрични релаксационни техники, тракции, пасивни развижвания и т.н., които ако се използва от неквалифицирани и нетренирани лица, могат да доведат до сериозни наранявания и дълготрайни увреди.

Примерните упражнениякоито, които ще намерите в част от статиите не трябва да се практикуват преди потребителите да са се консултирали със специалисти( лекари, кинезитерапевти, рехабилитатори). Задължителна е консултацията с лекар преди провеждането на каквито и да е тренировки по Лечебна физкултура (ЛФК). ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ИЛИ НАЙ-МАЛКОТО Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ЗА ДОБРОТО НА ПОТРЕБИТЕЛЯ консултацията с кинезитерапевт и/или рехабилитатор, за да се индивидуализират спрямо специфичната патология тренировъчните планове.

Авторът  на www.physiobg.com  и мобилното приложение ФизиоБГ, не носи отговорност, ако потребители, нетренирани и неквалифицирани като масажисти, лекари, физиотерапевти и мануални терапевти, решат да приложат прочетеното тук и в резултат причинят нараняване на себе си или на други лица.

Също така авторът на www.physiobg.com  и мобилното приложение ФизиоБГ заявява, че не носи отговорност и се разграничава от всякакви опити за лекуване или самолекуване възоснова на прочетено или видяно в тези ресурси!

Надявам се, че статиите, които публикуваме тук са ви полезни. Те са за вас, за да знаете и познавате тялото си,  философиите, практиките и техниките зад масажа, мануалната терапия, кинезитерапията и рехабилитацията като цяло.  За повече въпроси във връзка с условията за ползване на блога  или препоръки и забележки, може да ми пишете на имейл: massage_plovdiv@abv.bg или да ме потърсите на мобилен номер 0898 66 34 79

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *