Един от колегите ми в университета- Кръстьо от повече от годинна не може да тренира активно заради периартрит на раменната става. Конкретните виновници са микротравми и възпаления на сухожилиятана на m. subscapularis et supraspinatus- тоест периартрит на рамото.
Споменах на него и на Робърт Воденичаров( друг мой колега- рехабилитатор), че искам да направя ново клипче за видеоканала ми. Те веднага се съгласиха и дойдоха сутринта събота на 11.01.2014, за да направим две клипчета. Представям ви първото клипче.
Все още ми е трудно да говоря пред камера, защото нямам сценарий, няма определена постановка. Просто пускаме камерката на телефона, с който снимам( дай боже да дойде времето да инвестирам и по-професионална техника) и започвам да говоря и да работя, а това хич не е лесна работа.
Видео клипът, който предстои да видите е аматьорски, но е направен с много желание. Ако не сте квалифициран и обучен да правите това, което ще видите тук ви съветвам просто да гледате и да попивате. Накрая на клипа поговорих малко интересни и важни за мен неща, мисля че ще са ви интересни и на вас. Споделяйте, абонирайте се , харесвайте и коментирайте в youtube и социалните мрежи, за да добие популярност малкото ми начинание.

Това видео е заснето с образоватлена, не е основание за диагноза или лечение!

Comments

comments

11 Responses

 1. Прекрасно клипче ! Много добре показано и подкрепено с думи ! За съжаление в малките градчета като нашето Твърдица нямаме възможност да ползваме тази прекрасна процедура . И аз съм с болки в раменната става , имам снимка в която рентгенолог посочва артрозни изменения в дясната раменна стана . Ограничени движения, болки …
  Пожелавам Ви успех в благородната професия!

 2. Много ползотворно клипче!Браво! Така е рехабилитаторите не са само масажисти!

  1. Наистина много ползотворно ! Благословения и успех в благородната Ви професия !

 3. Много навременен урок.Помагам си колкото мога по указанията и облекчавам болката.Нужни сте.Благодаря.

 4. Браво !!!
  Много полезно видео. Започвам да лекувам баща си, дано не се наложи изкуствена става.

 5. Възможно ли е пълно възстановяване на това заболяване след физиотерапия?

 6. Dropping to her knees, Nikole pulls Jason’s hardon out of his shorts and opens wide. skinny petite nude Once she commits to masturbating, she takes her time with getting out of her clothes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *