Драги читатели, това е стотната статия в моя блог. Къде на шега, къде сериозно преди няколко години започнах да го списвам. Отне ми доста време да стигна до номер сто, но никога не съм бил фен на конвейрното писане само и само блога ми да има уникално съдържание/ разбирайте да се чете и да се класира добре от google/.

blagodarq vi
Навярно, защото зодията ми е овен, затова и мога да се определя като доста хаотична личност. Целеустремен в началото, докато нещо друго не ми привлече вниманието. В блога ми има известен брой статии, които започнах и още не съм довършил, което не ги прави по-малко качествени и ценни. Кой знае някой ден и техния ред ще дойде.
Женалнието ми винаги е било да предоставя качествена информация, която хем да е научно популярна, хем да има специализирана доза знание. Мисля ,че успявам да да балансирам засега, макар че доста познати ми казват, че много се овличам в терминологии и сложнотии. Но пък, ако е лесно няма да е интересно.
С тази 100 статия осъзнавам, че блога ми далеч не е най-големия, нито най-търсения, но с писането на неща, които аз самия намирам за интересни успях да изградя една база от редовни читатели, от стабилен поток от хора интересуващи се от информация за масажите, мануалната терапия, реахабилитацията и т.н.
Искам тази база да нарастне, потокът от читатели да се увеличи, но в това си желание няма да пожертвам качеството на материалите, които публикувам в моя блог. Разбира се, осъзнавам, че ще е хубаво да увелича количеството на статиите, които списвам, но все не остава пусто време. Опитах се да привлека желаещи гост-автори, но засега срещам само безразличие и нежелание да се занимават. Такъв е живота, аз няма да спирам.
Сигурно сте забелязали, че от личен блог, сайта ми прерасна в лице на фирмата ми Физиотерапевт БГ ЕООД. Надявам се да ми простите тази волност, но пък и старият ми уебсайт имаше за цел да ме представи като професионален масажит. Просто нещата се развиват, не може да се седи на едно място. Може да сте сигурни, че макар и да има комерсиални цели в сайта ми, блогът със статиите и видеоуроците са списвани и заснемани с цялото ми желание и неугасващ ентусиазъм.
Аз искрено желая вие да се запознаете с професията масажист, професията рехабилитатор, разликите, приликите, ползите. Искам и информацията да ви е полезна, да ви разшири общата култура, да ви направи по отворени към нас/ масажисти и рехабилитатори/. За пореден път казвам, че това, което е написано тук не трябва да се приема като база за диагноза и лечение, повече няма да добавям.
Останете верни читатели, добрия приятели и доволни клиенти. Ще се постарая да не ви разочаровам!

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *