Физиотерапевт БГ ЕООД

Димитър Христев– рехабилитатор (физиотерапевт)

телефон :0898 66 34 79

ел. поща :

fizioterapevtbg@gmail.com

admin@physiobg.com

Приемаме обаждания и съобщения по Viber/ What’s up в работно време от 8:30 до 18:30 в делнични дни. Събота и Неделя- почивни дни, в които не работим и не приемаме обаждания.

град Пловдив, ул. Тодор Александров 7, Физиотерапевт БГ ЕООД

Менторство и семинари за терапевти и хора, които искат да подобрят живота си. Предлагаме също така и: масаж, терапия, консултация или тренировка с рехабилитатор. Всичко това е на ваше разположение в уютната обстановка на нашия кабинет, онлайн, на конферецнии организирани от нас, във вашия офис или в дома ви след предварително записване на час.

Искаме да Ви уведомим, че Физиотерапевт БГ ЕООД работи само с предварително записване на часове. Няма да можем да ви вместим в графика, ако ни посетите непредвидено. Молим за вашето разбиране и ще се радваме да ви помогнем с нашите високо специализирани умения. За да можем да работим заедно е необходимо да се обадите на посочения телефон. Свържете се с нас във Viber/ What’s up или да ни пишете на посочените електронни пощи.

За да запазите час след като проведем кратък първоначален разговор ще ви изпратим фирмена банкова сметка. Нужно да преведете предварително сумата за услугата, която искате да получите. След извършен превод и предоставена снимка на платежно, или екранна снимка от превода с електронно банкиране, ще получите конкретен час, в който да бъде предоставена услугата.

Молим за вашето внимание- в случай, че се откажете да ползвате нашите услуги или не успеете да дойдете независимо от причините, след направен превод сумата не се възстановява!

Реципрочно, след направен превод от ваша страна, имате нашата 100 процентова гаранция, че ако не предоставим платената от вас услуга в часа, който сте избрали да ни посетите, ще възстановим платената по банков път сумата или ще предоставим услуги в двоен размер. За пълните условия вижте страницата Масажи и Терапии .

Във Физиотерапевт БГ ЕООД инвестираме постоянно в практичните и теоретични умения. Стараем се портфолиото от умения, които развиваме да са научно доказани и обществено полезни. Благодарим ви от сърце за проявеното доверие и подкрепа, за да продължим да ви предлагаме качествени услуги на европейско ниво и безплатно онлайн съдържание на достъпен език.

С Уважение,

Димитър Христев,

Физиотерапевт БГ ЕООД

10 Responses

  1. Здравейте, Дядоми е изписан от болница преди 2 дена след инсулт. Не може да си движе леви крайници и се нуждаем от специалист. Можете ли да ни кажете цена за посещение на място и кога най – скоро може да започне раздвижването?

  2. zdraveite,v edin ot klipovete za dulbokotukanen masaj,spomenavate che ste gledali klip na amerikanski masajistno ne se chuva qdno imeto.imal 11 klipa purvoto ime mislq che e artur.bixte li mi kazali tochno imeto za da go namerq blagodarq

  3. здравейте, какво е нужно да направя след претоварване на оперирано коляното (счупена патела) вследствие на ЛФК, имам болезнено усещане за „спъване“ от металните елементи вътре при сгъване на коляното?
    Благодаря

  4. Здравейте, казвам се Ваня, от София съм. Имам периферно нервно увреждане на нерв улнарис в областа на двата лакътя. Преди 6 месеца двама невролози ми поставиха неправилна диагноза шипове и не ме лекуваха правилно. В резултата и другата ми ръка се влоши. Пръстите на едната ръка са леко схванати, а отскоро на другата ме болят. Бях при трети невролог, изписа ми гел и хапчета. И да не се облягам на лактите. Но можете ли да ме посъветвата за някаква специална гимнастика за ръцете?
    Каза ми, че ако не се оправи, може да получа деформации по ръцете.

    1. Здравейте, хубаво е да потърсите консултация с ортопед и след неговата преценка дали да се продължи консервативно вече може да мислите за гимнастика. Мога да ви насоча към колеги във София, които ще ви помогнат. Аз практикувам в Пловдив.

  5. Здравейте,
    Моля насочете ме тогава към ортопед в София. Но да работи с направление по здравната каса. Иначе аз като цяло си правя гимнастика. Карам кростренажор и правя петте тибетски упражнения, както и някой други упражнения.
    Тази седмица съм на контролен преглед, но подобрения от гела и лекарствата няма.

    1. Не мога да ви насоча към такъв човек, защото съм от Пловдив и не познавам колегите от София. Вярвам, че ако разпитате лесно ще намерите такъв човек, който да работи с направления. Личният ви лекар е добра отправна точка, особено след като искате и направление.

  6. Здравейте! Искам да попитам ,от къде може да се закупи проходилка, като тази която сте публикували? Някакъв сайт да ми изпратите моля? Или адрес? Благодаря ви? Отнася се за човек с параплегия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *