Резервирайки час чрез тази система вие се съгласявате с нашите „Условия за запазване на час онлайн“. Благодарим Ви, че избрахте да работите с нас!

Това е фирмената банкова сметка:

 BG15UBBS88881000908304

Лице: Физиотерапевт БГ ЕООД

Основание за плащане: Изпишете в банкирането само „Консултация“ за болки, болежки, скованост, лимфен дренаж, сколиоза и шрот, терапия на ръка, раздвижване на всякакви състояния.

Цена: 60 лв с ДДС 

Основание:  Изпишете в банкирането само „Частичен масаж“ за масажна яка, масаж на лице, масаж на гръб (класически, релаксиращ)!

Цена: 45 лв с ДДС

Основание:  Изпишете в банкирането само „Масаж“ за всички масажи- спортен, класически, релаксиращ,, възстановяващ!

Цена: 70 лв с ДДС

Основание: онлайн консултация

Цена: 80 лв с ДДС 

Извънреден час в делничен ден след 18:00- 80 лв с ДДС.

Извънреден час в Събота или официален празник 100 лв с ДДС.

Работно време в делнични дни за Димитър Христев:

07:00- 18:00

Почивни дни:  Събота и Неделя, както и официални празници на Република България.

В случай, че плащате през Revolut, Easy pay, използвате някаква друга неизвестна за нас платформа, която не налага допълнителн такси или онлайн банкиране от лицензираните от БНБ търговски банки, Ви молим да ни изпратите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО платежното по Viber/Whats up, за да можем да свържем името в резервационния календар с направения превод.

Ако запазвате час за друг човек, молим Ви, напишете името, което вписвате в резервационния календар и графа „допълнително основание“ на електронното банкиране. Във всеки случай след плащане ни пратите платежно/ разписка/екранна снимка по Viber/What’s up/Messenger/Instagram. Така ще ни помогнете да свържем името с плащането, което ще получим и ще намалите риска от грешки (от страна на банката и нейната система) и обърквания (от наша страна). Ако имаме въпроси ще Ви потърсим на посочения от вас телефон в резервационния календар!

Имайте предвид, че Revolut и Easy pay не превеждат парите на момента и няма как да изпълним услугата без да имаме такова изпратено доказателтво за плащане! За да не анулираме часът Ви ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изпратете екранна снимка от Revolut или снимка от Easy pay веднага след плащането. Всички тези подробности са важни и са диктувани от ситуаци, които са ни пречили да помогнем на хора в миналото. Благодарим Ви за проявеното разбиране!

Ако желаете да платите чрез банкова сметка извън Европейския съюз задължително добавете 20 лв към цената на услугата поради Swift Таксата, която ще ни наложи ОББ!

Важна информация какъв час да запазите, причините за отказ да изпълним услуга от наша страна и политиката ни при неявяване или немотивирано преместване на часа по-късно от 24 часа. Молим Ви да я прочетете внимателно!

Продължителността в слотовете за Консултацията и Онлайн Консултацията е зададена на 60 минути, за да се ограничи възможността да се заемата нестандартни часове на четвъртинки в графика. Това би създало объркване в графика, което ще затрудни нашата работа. Тези услуги нямат фисирана продължителност във времето в кабинета или на домашно посещение.

Ако идвате на масаж, защото нещо ви боли, задължително част от времето ще бъде прекарано в консултация, за да се изясни причината.  След консултацията не е задължително да се извърши масаж. Преценката е на специалиста!

Масажите са с фиксирана продължителност като в нея сме предвидили 5 минути за посрещане, обличане, събличане и почивка. Всякакво закъснение ще е за сметка на човека заплатил услугата.

В случай, че идвате за масаж за удоволствие, направете превод за тази услуга според това, което искате. По време на масажа няма да се правят специализирани техники, няма да се обсъжда състоянието ви , нито ще се дават някакви съвети. Ще получите спа масаж!

 Молим ви, ако изпитвате затруднение да прецените, дайте ни повече информация на Viber/What’s up 0898663479, за да решим заедно какво ще отговори на нуждите и очакванията Ви най-добре! В никакъв случай не ви препоръчвам да спестите информацията! Отговорността за всякакви възможни негативни последици ще е изцяло ваша!

Работно време в делнични дни:

07:00- 18:00

Почивни дни:  Събота и Неделя, както и официални празници на Република България.

Важно- сумата не се възстановява в случай, че отмените часа по-късно от 24 час! В случай, че не можем да изпълним услугата в договореното време,  ще Ви възстановим сумата в двоен размер, както е по закон. Предвид естенството на работата и хората, на които помагаме, Ви молим за разбиране. Благодарим Ви за проявеното доверие!

 Форсмажорни обстоятелства, като травма или инцидент с близък човек се зачитат. Ако усещате, че се разболявате Ви молим да не идвате болни само, защото сте платили! В такъв случай си запазваме правото да не изпълним услугата и да удържим таксата! Уведомете ни достатъчно рано, например вечерта преди да дойдете или сутринта, ако часът ви е следобеден, и ще проявим разбиране като преместим часа . Ако ни уведомите в последния възможен момент или сутрин се събудите неспособни да дойдете няма да имаме възможност да възстановим заплатената от вас такса. В случай, че поискате да преместим час, защото сте болни ще запазим такъв най-рано след 1 до 2 седмици от датата, която сте отменили, за да сме сигурни, че здраве Ви е напълно възстановено!

Във всеки случай, в който ни уведомите по-рано от 24 часа и има взаимно съгласие, часът може да бъде преместен, макар че не препоръчвам това да е редовна практика. Молим Ви, запазвайте час, когато сте абсолютно сигурно, че графикът Ви е ясен и може да дойдете!

Условията са така разписани, за да уважават най-ценното и за двете страни- времето. То не може да се намери, замени или заеме. Нека го използваме с уважение, за да може вие и други хора, които имат нужда да получат помощ, да останете доволни. 

 Моля ви, напишете удобни за вас часове и дни ( ако водим комуникация по вайбър, месиндръж, инстаграм или друга форма на писмена комуникация)! След като постигнем съгласие за час и ден изпратете платежното или екранна снимка. След ще  това фиксираме срещата в графика ми. Оставам на ваше разположение!

С Уважение, 

Димитър Христев,

Физиотерапевт БГ ЕООД,

YouTube: Rehabilitation Plovdiv

Website: www.physiobg.com

Instagram: fizioterapevtbg_eood

Тодор Александров 7, гр. Пловдив, офис 2″