Услуги, които предлага Физиотерапевт БГ ЕООД.

Услуги рехабилитатор
Димитър Христев- рехабилитатор

Нашите опитни рехабилитатори в Пловдив предоставят терапия за рехабилитация на множество проблеми, включително болки в кръста, гърба и ставите, дискова херния, инфаркт, инсулт, фрактури и други здравословни проблеми. С нас ще намерите персонализирано възстановяване и индивидуален подход към вашия проблем.

В кабинета ни за рехабилитация Физиотерапевт БГ ЕООД в Пловдив предлагаме също така Шрот и СЕАС терапии за идиопатична сколиоза. Тези методи се фокусират върху конкретни терапевтични упражнения, които могат да бъдат изпълнени от детето и родителите му. Този подход може да бъде много полезен, за да се избегне необходимостта от операция.

Физиотерапевт БГ ЕООД предлага професионални рехабилитационни услуги, включващи терапии и тренировки, за да ви помогне да се възстановите и подобрите състояние си.  Услугите включват консултации извършвани от нашите квалифицирани рехабилитатори, изкарали множество курсове и допълнителни обучения. Консултациите са с цел да се изготви план за възстановяване, който да отговаря на вашите индивидуални нужди. Терапиите и тренировките са насочени към подобряване на функционалното ви състояние и намаляване на болката.

Стараем се да предлагаме цени на  услуги да конкурентни  и съобразени с практиката на учене и професионално развитие през цели живот на нашите специалисти. 

 

Единична консултация с наш квалифициран рехабилитатор е на цена 50 лв.

Онлайн консултация е на цена 60 лв.

СЕАС/Шрот е на цена 50 лв. Групово занимание с макс 2 деца е на цена 30лв за дете.

Лимфен дренаж  е на цена 60 лв. Поставянето на пандаж влиза в цената, но консумативите се закупуват от вас. Ние не продаваме консумативи.

Индивидуалната тренировка с рехабилитатор е на цена 50 лв.

Домашно посещение в Пловдив е на цена 50 лв. Цената на синя зона, която се заплаща допълнително.

Домашното посещение до Асеновград или селата около Пловдив е на цена 70/80 лв или повече,  според отдалеченост от кабинета, желано време през деня за посещение, натовареност и състояние  на пътя и изходните точки на гр. Пловдив.

Ние сме готови да ви помогнем да се възстановите и да се върнете към нормалния си живот според състоянието или заболяването, с което живеете. Свържете се с нас днес и започнем вашето възстановяване и да върнем радостта от движението в живота Ви! Запознайте се с работата ни във видеоканала.

 

При въпроси или за записване на часове 0898663479 за град Пловдив, ул. Тодор Александров 7, Физиотерапевт БГ ЕООД
webpage: https://physiobg.com/
YouTube: #RehabilitationPlovdiv
Instagram: fizioterapevtbg_eood
‍Facebook: Физиотерапевт БГ ЕООД