Предстои ви да видите снимки на две програми разработени от колега Алгис Христов- физиотерапевт, който от години работи в областта на спортната физиотерапия. Визитката му е много впечатляваща, но няма да се спираме на нея в тази статия. Може да изтеглите PDF файла тук, а снимките долу ще ви дадат представа, колко полезен и чудесен ресурс може да имате, ако изберете да свалите тези програми. Давам трибуна на това нещо, защото вярвам, че на хубавите и безплатни неща трябва да се помага!

Не трябва да забравяме да благодарим и на спонсорите на този докумен: тенис клуб Малееви, Българска Федерация по тенис, както и Женската Тенис Асоциация (WTA). Специални благодарности и на нашата млада надежда- Виктория Томова. Надявам се този безплатен документ да не остане една бяла лястовица и терапевти с опит в различните области на Физиотерапията смело  и безкористно да създават и да публикуват! Каквото мога ще правя, за да помагам.

Едно нещо е важно да запомним за програмата за загряване. Тя е приложима и за други спортове. Ще е полезна на хора, които обичат да играят тенис, но също така и на професионални атлети! Аз бях много изненадан и радостен, когато се чухме с Алгис и той ми показа работата си. Документът е наистина чудесен и е оформен професионално с помощта на специалист, който го е направил не само пригледен, но и естетически приятен за окото.

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *