Консултация с рехабилитатор: 60 лв с ДДС

 

Индивидуалната тренировка с рехабилитатор: 60 лв с ДДС

Домашно посещение в Пловдив: цена 60 лв с ДДС без Прослав, Войвоиново и Коматево. Цената на синя зона, която се заплаща допълнително.

Домашното посещение до кварталите Прослав, Коматево и селата Злати Трап, Кадиево, Крумово, Костиево, Бенковски, Труд,Калековец, Първенец, Белащица и други близки села  70 лв с ДДС.   Асеновград и Куклен  е на цена 80 лв с ДДС. Цената може да бъде и по-висока   според отдалеченост от кабинета, желано време през деня за посещение, натовареност и състояние  на пътя и изходните точки на гр. Пловдив.

 

Услуги рехабилитатор

В кабинета ни за рехабилитация Физиотерапевт БГ ЕООД в Пловдив предлагаме също така Шрот и СЕАС терапии за идиопатична сколиоза. Тези методи се фокусират върху конкретни терапевтични упражнения, които могат да бъдат изпълнени от детето и родителите му. Този подход може да бъде много полезен, за да се избегне необходимостта от операция.

Физиотерапевт БГ ЕООД предлага професионални рехабилитационни услуги, включващи терапии и тренировки, за да ви помогне да се възстановите и подобрите състояние си.  Услугите включват консултации извършвани от нашите квалифицирани рехабилитатори, изкарали множество курсове и допълнителни обучения. Консултациите са с цел да се изготви план за възстановяване, който да отговаря на вашите индивидуални нужди. Терапиите и тренировките са насочени към подобряване на функционалното ви състояние и намаляване на болката.

Стараем се да предлагаме цени на  услуги да конкурентни  и съобразени с практиката на учене и професионално развитие през цели живот на нашите специалисти. 

При въпроси или за записване на часове 0898663479 за град Пловдив, ул. Тодор Александров 7, Физиотерапевт БГ ЕООД

 

 

 

Instagram: fizioterapevtbg_eood

 

‍Facebook: Физиотерапевт БГ ЕООД