Услуги, които предлага Физиотерапевт БГ ЕООД.

Услуги рехабилитатор
Димитър Христев- рехабилитатор

Нашите опитни рехабилитатори в Пловдив предоставят терапия за рехабилитация на множество проблеми, включително болки в кръста, гърба и ставите, дискови хернии, инфаркти, инсулти, фрактури и други здравословни проблеми. С нас ще намерите персонализирано възстановяване и индивидуален подход към вашия проблем.

В кабинета ни за рехабилитация Физиотерапевт БГ ЕООД в Пловдив предлагаме също така Шрот и СЕАС терапии за идиопатична сколиоза. Тези методи се фокусират върху конкретни терапевтични упражнения, които могат да бъдат изпълнени от детето и родителите му. Този подход може да бъде много полезен, за да се избегне необходимостта от операция.

Физиотерапевт БГ ЕООД предлага професионални рехабилитационни услуги, включващи терапии и тренировки, за да ви помогне да се възстановите и подобрите състояние си. Нашите услуги включват консултации извършвани от нашите квалифицирани рехабилитатори изкарали множество курсове и допълнителни обучения. Консултациите са с цел да се изготви план за възстановяване, който да отговаря на вашите индивидуални нужди. Терапиите и тренировките са насочени към подобряване на функционалното ви състояние и намаляване на болката.

Цените на нашите услуги са конкурентни и отразяват високото качество на нашите рехабилитационни услуги.

Единична консултация с наш квалифициран рехабилитатор е на цена 50 лв.

Онлайн консултация е на цена 60 лв.

Индивидуалната тренировка с рехабилитатор е на цена 50 лв.

Домашно посещение в Пловдив е на цена 50 лв. Цената на синя зона, която се заплаща допълнително.

Домашното посещение до Асеновград или селата около Пловдив е на цена 80 лв.

Ние сме готови да ви помогнем да се възстановите и да се върнете към нормалния си живот. Свържете се с нас днес и започнем вашето възстановяване и да върнем радостта от движението в живота Ви! Запознайте се с работата ни във видеоканла