Свържете се с нас!

Безплатна консултация рехабилитация

Не работим с НЗОК

Посещение по домовете, онлайн консултации, прием в кабинет от висококвалифицирани специалисти!

Терапии

Тук може да разберете повече за терапиите, които предлагаме. 

ФизиоФейсбук

Бърза връзка към нашата страница в Социалната мрежа. Последвайте ни там, за да виждате най-новите оферти, статии и видео клипове, които създаваме за вас.

Видео Канал

RehabilitationPlovdiv е може би най-големия видео канал на български език за рехабилитация, масаж и физиотерапия, който създаваме и постоянно обновяваме за вас! Той е напълно безплатен. Не забравяйте да се абонирате за него!

Тук можете да четете различни статии, които са написани за вас с информационна и образователна цел.

Физиотерапевт БГ ЕООД

Близо десетилетие практикуваме етично и в служба на хората!

Терапия и резултати овновани на научни доказателства, рационалност и здрав разум. Във Физиотерапевт БГ работим и залагаме на доказани и ефективни методи, които ви помагат без да се причинява болка и подобряват вашето състояние ефикасно и бързо!

Екип

Нашият екип влага постоянно в своето развитие, за да помага на вас и да развива общото благо и здравна култура в общността ни!

Димитър Христев

Рехабилитатор,
 основател на Физиотерапевт БГ ЕООД и основен двигател във видеокананала 
Rehabilitation Plovdiv
рехабилитатор пловдвив Алекс Тошкин

алекс Тошкин

Рехабилитатор,
 специалист по спортни травми, тендопатии, остеопороза
домашна терапия,  инсулт, множествена склероза, будна кома,
 ортопедични операции, класически и спортен масаж, болка в кръста

Свържете се с нас!

Хора, на които помогнахме!

Димитър Христев е олицетворение на думата професионализъм. Изключително подготвен и в същото време отворен към нещо ново в името на това да е от полза на хората, които са потърсили неговата помощ. Има индивидуален подход, коректен и всеотдаен. Благодарение на него съпруга ми има много голям напредък след тежък инсулт. Препоръчвам го.

Ваня Сойтарова

Изключителен професионалист. Човек, който не лежи на стари знания и методи. Постоянно четящ КРИТИЧНА медицинска литература, статии и статистики от ДОКАЗАНИ и уважавани СВЕТОВНИ източници. С две думи – физиотерапевт на високо ниво ! Той има индивидуален подход към всеки, който включва не само работа по здравословния проблем на пациента, но и психологическа подкрепа. Пациентите с ИНСУЛТИ са едни от най-честите му случаи в практиката за това мога да твърдя, че има голям опит с такива хора и е постигал страхотни резултати. Най-важно е да се доверите на процеса и да изпълнявате задачите, които ви възлага след срещите си с него и ще се появят резултати рано или късно.

Димитър Дръндов

Не е лесно да намериш човек, разбиращ от работата си. Не е лесно и да се довериш на някого, от когото пряко зависи поддържането на здравето ти! Благодаря на Димитър Христев, на първо място за професионализма, чрез които ме мотивира да направя още една стъпка към новото ми аз. И на второ място, за приятелството!

Весела Симеонова

Тренирай с рехабилитатор!

Физиотерапевт БГ ЕООД
5.0
На база на 139 отзива
powered by Google
Vesko Laskov
Vesko Laskov
13:58 31 Jan 24
В живота на един спортист контузиите са нещо редовно. Благодарение Димитър Христев съм преодолял няколко от тях последните години. Един от малкото физеотерапевти, които са много начетени с нова и вярна информация, а не с изостанали и невярни знания от 50 годишни учебници. Ако имаш някакви болки и контузии 90% от докторите ще ти кажат да спреш да тренираш, боли те от "глупавите" тренировки. При Димитър Христев не е това случая. Препоръчвам на всеки спортист, който страда от всякакъв вид болки и контузии.
Mariana Topalova
Mariana Topalova
13:58 31 Jan 24
Домтойс ООД
Домтойс ООД
09:12 31 Jan 24
Точният Човек и специалист. Анализира, открива проблема и работи по конкретното му решение.
Петко Димов
Петко Димов
08:11 31 Jan 24
Професионален подход с отлични резултати!
Борис Димитров
Борис Димитров
13:05 28 Jan 24
Безкрайно съм благодарен на Димитър Христев за положените усилия, за възстановяването на ръката ми, след прорезна рана от ъглошлайф. Препоръчвам го, като невероятен рехабилитатор и човек!
iliyana nesheva
iliyana nesheva
11:08 24 Jan 24
Митко е много отзивчив. Винаги готов да даде 110% от себе си! Ходи редовно на симпозиуми и обогатява знанията си! Препоръчвам с 2 ръце!
Мариана Тодорова
Мариана Тодорова
09:46 17 Jan 24
Безкрайно съм благодарна на Димитър Христев! Внимателен, с невероятно отношение към пациентите си и отлични резултати след лечението! Препоръчвам с две ръце!
Tatyana Nikolova
Tatyana Nikolova
06:19 09 Jan 24
Страхотен професионалист, грижи се пациентите му да се чувстват добре и да получат адекватно лечение според оплакванията.Резултатът от работата му с мен беше отличен. Бързо и напълно възстановяване, и накрая - правилно ходене. БЛАГОДАРЯ!!!
Zdravko Soitarov
Zdravko Soitarov
13:51 08 Dec 23
Работя с Димитър Христев от 2 години. Той ме изправи на крака след 2 последователни инсулта. От психологическа гледна точка ме подкрепи през този тежък за мен период. Физически не позволи да пострадам и ме подкрепяше, докато се раздвижвах. Продължавам и до днес да го посещавам всяка седмица, за да тренирам и подобрявам функциите на тялото, ръката и крака ми. Горещо препоръчвам на всеки, който има нужда от специалист, който е физически силен, психически устойчив и познава литературата.
Вижте всички отзиви
мануален лимфен дренаж