Класически масаж

Класическият масаж подобрява  циркулацията на кръв и лимфа, има противовъзпалителен ефект, подобрява трофиката на мускулатурата, възстановява след сериозни физически или психически усилия. Масажните похвати се изпълняват със студено пресовани масла без парафин. Добити са по този начин за максимален ефект и абсорбация от кожата на клиента. При използването на базови масла не могат да се възбудят алергични реакции.

 Класически масаж

   30 мин: 45лв

   60 мин: 70 лв

   

Възстановяващ масаж

Този масаж комбинира техники от класически, спортен, релаксиращ. Масажът  е изпълнен с пасивни движения, дълбоки изцеждащи техники, релаксиращи и енергизиращи похвати. Детайлно  обработване на тялото, крайниците, стъпалата , дланите, ушите, скалпа и лицето на клиент.

Възстановяващ масаж

60 мин: 70 лв

 

 

 

Спортен масаж

Съчетание от похвати от класически масаж, лимфен дренаж, пасивни раздвижвания и стречинг. Спортният масаж е специално разработен за активни и спортни натури, които искат да възстановят тялото и духът си за следващото спортно предизвикателство. Правилно изпълнен спорният масаж подобрява гъвкавостта на мускули и сухожилия, увеличава обем на движение на крайниците, успешно успокоява мускулна треска и микротравми.

Спортът е чудесно лекарство срещу депресия, излишни килограми и повишава общите възстановителни и съпротивителни сили на организма, но като всяко лекарство може да бъде и отрова, ако не се практикува умно. Спортният масаж е задължителна част от менюто на всеки занимаващ се със спорт и ценящ здравето си човек.

Спортен масаж:

30 мин: 45 лв

50 мин: 70 лв

Масаж на глава и лице 

Масажите на главата и лицето имат изключително сило рефлекторно и общо релаксиращо действие върху тялото и ума. Масажът на лице, дори без да  цели хигиенно-козметичен ефект, има изглаждащ, стягащ и повдигащ ефект. Този ефект се постига, ако похватите се изпълнят правилно и се следва околоочнния контур и линиите на лицето.

Масаж на глава и лице 20 мин/ 45 лв

 

 

 

 

Масажна яка

Масажната яка е класическа рефлекторна методика, придобила голяма популярност през годините. Обединяващата философията на класическия и рефлекторния масаж, масажната яка почти винаги е правилния избор за всеки човек и характер.

Масажна яка

20 мин: 45 лв

 

Релаксиращ масаж

Стресът е навсякъде около нас! Стресът е тихият убиец! На работа, в семейство, дори по улиците вечно сме забързани, вечно сме стресирани и притеснени. Релаксиращият масаж е холистичния отговор и начин да избягаме и възстановим вътрешният си мир поне за един час. Релаксиращият масаж е за хора, които ценят спокойствието, хора, които търсят баланса и мястото си в света.

Не подценявайте добрите мисли, защото един релаксиращ масаж не може и не трябва да се изпълнен автоматично. Докато го прави, масажистът влага цялата си доброта, цялото спокойствие и емпатия на която е способен, за да направи релаксиращия масаж едно истинско и незабравимо преживяване.

Масаж на гръб 30 мин.: 45 лв

 На цяло тяло 60 мин. : 70 лв


Във времето на масажа са включени обличане, събличане, хигиена, както и време за почивка. Всяко закъснение ще бъде за сметка на получаващия масаж. Във Физиотерапевт БГ ЕООД се стремим да предложим честни условия и точен график. Молим ви да ни извините за причинени неудобства произлизащи от тази пунктуалност. Това предлагаме и това очакваме. 

С Уважение,

Димитър Христев,

Физиотерапевт БГ ЕООД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *