Масаж е основна услуга, която предлагаме във Физиотерапевт БГ ЕООД. Запознайте с цените и врементраенето им.

Масаж Пловдив

Ако търсите професионални масажни услуги в Пловдив, не търсете повече! Тук ще намерите всичко, което ви трябва за да се почувствате по-добре и да се отпуснете. Нашите масажисти рехабилитатори предлагат класически, спортен и възстановителен масаж, както и масаж на лице и глава и масаж на гръб. Със своята експертиза и най-новите техники, те могат да ви помогнат да се освободите от стреса, болката и напрежението в мускулите. Ако търсите рехабилитация след спортна травма или просто искате да се почувствате по-добре, нашите услуги са точно това, от което се нуждаете. Свържете се с нас днес и се насладете на перфектния масаж в Пловдив!

Класически масаж

Класически масаж подобрява  циркулацията на кръв и лимфа, има противовъзпалителен ефект, подобрява трофиката на мускулатурата, възстановява след сериозни физически или психически усилия. Масажните похвати се изпълняват със студено пресовани масла без парафин. Добити са по този начин за максимален ефект и абсорбация от кожата на клиента. При използването на базови масла не могат да се възбудят алергични реакции.

 Класически масаж

   30 мин: 30лв

   60 мин: 60 лв

   90 мин:100 лв

Възстановяващ масаж

Възстановяващ масаж комбинира техники от класически, спортен, релаксиращ. Масажът  е изпълнен с пасивни движения, дълбоки изцеждащи техники, релаксиращи и енергизиращи похвати. Детайлно  обработване на тялото, крайниците, стъпалата , дланите, ушите, скалпа и лицето на клиент.

Възстановяващ масаж

60 мин: 60 лв

90 мин: 100 лв

Спортен масаж

Съчетание от похвати от класически масаж, лимфен дренаж, пасивни раздвижвания и стречинг. Спортният масаж е специално разработен за активни и спортни натури, които искат да възстановят тялото и духът си за следващото спортно предизвикателство. Правилно изпълнен спорният масаж подобрява гъвкавостта на мускули и сухожилия, увеличава обем на движение на крайниците, успешно успокоява мускулна треска и микротравми.

Спортът е чудесно лекарство срещу депресия, излишни килограми и повишава общите възстановителни и съпротивителни сили на организма, но като всяко лекарство може да бъде и отрова, ако не се практикува умно. Спортният масаж е задължителна част от менюто на всеки занимаващ се със спорт и ценящ здравето си човек.

Спортен масаж:

20 мин: 30 лв

40 мин: 60 лв

Масаж на глава и лице 

Масажите на главата и лицето имат изключително сило рефлекторно и общо релаксиращо действие върху тялото и ума. Масажът на лице, дори без да  цели хигиенно-козметичен ефект, има изглаждащ, стягащ и повдигащ ефект. Този ефект се постига, ако похватите се изпълнят правилно и се следва околоочнния контур и линиите на лицето.

Масаж на глава и лице 20 мин/ 30 лв

 

Масажна яка

Масажната яка е класическа рефлекторна методика, придобила голяма популярност през годините. Обединяващата философията на класическия и рефлекторния масаж, масажната яка почти винаги е правилния избор за всеки човек и характер.

Масажна яка

20 мин: 30 лв

Релаксиращ масаж

Стресът е навсякъде около нас! Стресът е тихият убиец! На работа, в семейство, дори по улиците вечно сме забързани, вечно сме стресирани и притеснени. Релаксиращият масаж е холистичния отговор и начин да избягаме и възстановим вътрешният си мир поне за един час. Релаксиращият масаж е за хора, които ценят спокойствието, хора, които търсят баланса и мястото си в света.

Не подценявайте добрите мисли, защото един релаксиращ масаж не може и не трябва да се изпълнен автоматично. Докато го прави, масажистът влага цялата си доброта, цялото спокойствие и емпатия на която е способен, за да направи релаксиращия масаж едно истинско и незабравимо преживяване.

Масаж на гръб:   30 мин/30 лв

 На цяло тяло:       60 лв

Благодарим Ви за проявеното доверие. Във Физиотерапевт се стараем да предлагаме високо качество на конкуретни цени. Вашето здраве винаги е на първо място в избора на масажите, които препоръчваме като опитни специалисти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *