Здравейте, от лятото на 2022г. Физиотерапевт БГ ЕООД въведе политика на предварително заплащане на услуги по банков път при запазване на час за масаж или терапия с наш рехабилитатор. Сумата на услугата не се възстановява независимо от обстоятелствата в случай, че часът се отмени или клиентът не дойде. В случай, че ние отменим часът сумата се възстановява в двоен размер или се предлагат услуги или онлайн консултация.

При въпроси или за записване на часове 0898663479 за град Пловдив, ул. Тодор Александров 7, Физиотерапевт БГ ЕООД
webpage: https://physiobg.com/
YouTube: #RehabilitationPlovdiv
Instagram: fizioterapevtbg_eood
Facebook: Физиотерапевт БГ ЕООД

Класически масаж

Класическият масаж подобрява  циркулацията на кръв и лимфа, има противовъзпалителен ефект, подобрява трофиката на мускулатурата, възстановява след сериозни физически или психически усилия. Масажните похвати се изпълняват със студено пресовани масла без парафин. Добити са по този начин за максимален ефект и абсорбация от кожата на клиента. При използването на базови масла не могат да се възбудят алергични реакции.

 Класически масаж

   30 мин: 30лв

   60 мин: 60 лв

   90 мин:100 лв

Възстановяващ масаж

Този масаж комбинира техники от класически, спортен, релаксиращ. Масажът  е изпълнен с пасивни движения, дълбоки изцеждащи техники, релаксиращи и енергизиращи похвати. Детайлно  обработване на тялото, крайниците, стъпалата , дланите, ушите, скалпа и лицето на клиент.

Възстановяващ масаж

60 мин: 60 лв

90 мин: 100 лв

Спортен масаж

Съчетание от похвати от класически масаж, лимфен дренаж, пасивни раздвижвания и стречинг. Спортният масаж е специално разработен за активни и спортни натури, които искат да възстановят тялото и духът си за следващото спортно предизвикателство. Правилно изпълнен спорният масаж подобрява гъвкавостта на мускули и сухожилия, увеличава обем на движение на крайниците, успешно успокоява мускулна треска и микротравми.

Спортът е чудесно лекарство срещу депресия, излишни килограми и повишава общите възстановителни и съпротивителни сили на организма, но като всяко лекарство може да бъде и отрова, ако не се практикува умно. Спортният масаж е задължителна част от менюто на всеки занимаващ се със спорт и ценящ здравето си човек.

Спортен масаж:

20 мин: 30 лв

40 мин: 60 лв

Масаж на глава и лице 

Масажите на главата и лицето имат изключително сило рефлекторно и общо релаксиращо действие върху тялото и ума. Масажът на лице, дори без да  цели хигиенно-козметичен ефект, има изглаждащ, стягащ и повдигащ ефект. Този ефект се постига, ако похватите се изпълнят правилно и се следва околоочнния контур и линиите на лицето.

Масаж на глава и лице 20 мин/ 30 лв

 

Масажна яка

Масажната яка е класическа рефлекторна методика, придобила голяма популярност през годините. Обединяващата философията на класическия и рефлекторния масаж, масажната яка почти винаги е правилния избор за всеки човек и характер.

Масажна яка

20 мин: 30 лв

Релаксиращ масаж

Стресът е навсякъде около нас! Стресът е тихият убиец! На работа, в семейство, дори по улиците вечно сме забързани, вечно сме стресирани и притеснени. Релаксиращият масаж е холистичния отговор и начин да избягаме и възстановим вътрешният си мир поне за един час. Релаксиращият масаж е за хора, които ценят спокойствието, хора, които търсят баланса и мястото си в света.

Не подценявайте добрите мисли, защото един релаксиращ масаж не може и не трябва да се изпълнен автоматично. Докато го прави, масажистът влага цялата си доброта, цялото спокойствие и емпатия на която е способен, за да направи релаксиращия масаж едно истинско и незабравимо преживяване.

Масаж на гръб:   30 мин/30 лв

 На цяло тяло:       60 лв

Шрот/СЕАС

Два от научно доказаните методи със специфични терапевтични упражнения при идиопатична сколиоза. Физиотерапевт БГ ЕООД предлага и двете методики в помощ на семействата, които се борят да избегнат операцията. В сърцевината на Шрот и СЕАС е обучението на детето и родители как да правят упражненията, за да се постигне максимално ефикасен резултат!

Един час обучение с квалифициран Шрот/ СЕАС терапевт с формално образование като рехабилитатор от Медицински университет- Пловдив: 50 лв

Консултация с  рехабилитатор: 50 лв

Онлайн консултация с рехабилитатор: 60 лв

Индивидуална тренировка с рехабилитатор: 50 лв

Домашно посещение в Пловдив: 50 лв, цената на синята зона се заплаща допълнително.

Домашно посещение до Асеновград или села около Пловдив 70+ лв.

5 Responses

  1. Many thanks for giving that excellent subject material on your internet site. I noticed it on the internet. I may check back again when you post additional aricles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *