Седмицата преди 17.11.2013, докато работех с един от клиентите ми телефонът ми звънна. Нямам навика да прекъсвам масаж, но все пак на непознати номера отговарям толкова, че да им обясня в какво положение съм и че ще им върна обаждането след като се освободя.

Това беше първия път, в който се чухме с Дора Башакова. Признавам си, че не разбрах много за какво точно иде реч, затова се наложи да проведем още няколко обстойни телефонни разговора преди да успеем да се видим в кабинета ми и да направим това интервю за радио Пловдив и предаването „Шейкър“

За пръв път ми се отдаваше възможност да говоря пред микрофон. Беше изненадващо напрегнато изживяване. Нямах план, не сме спирали, говорих 20 минути. След това тя каза, че това е достатъчно.

Интервюто е на запис, монтирано е. Аз лично не съм участвал в монтирането, но професионалистите от радио Пловдив са успяли да изчистят нещата до нещо много добро като за първо интервю.

Радвам се много на това нещо и с основание сам за себе си съм развълнуван. Нещата, които имах намерения кажа ги казах, а благодарение на въпросите на г-жа Башакова казах и доста допълнителни мои мисли, които ме терзаят от няколко години.

Ако желаете да разберете повече за техниката, историята и фисолосфията на Чампи масажа първите 18 минути от разговора ни ще са ви интересни. Ако искате да чуете допълнителните неща, за които говорих всичко след 18 минути ще ви е много интересно. Ще се радвам, ако отделите половин час да чуете всичко- както моите думи, така и хубавата музика пусната в предаването Шейкър!

Comments

comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *